fredag 30 juli 2010

pottskåpet i bild


Pottskåpet skulle vara jätte fint med text på...få se om jag hittar någon lämplig.Kankse namnet barnet. Va anomynt det lät nu...men jag väntar lite med att skriva namnet för jag har ändrat mig från det jag skrev ut tidigare...(lukas)...inte lätt det här med beslutsångest och namn! För mig är det viktigt att det blir rätt!
Var till barnmorskan igår och grät som ett litet barn...hormornerna igen!
Nu är det jobbigt som bara den. Fick ett datum för ultraljud på tisdag då de ska kika så barnet har det bra i min mage och göra en liten viktuppskattning. Har jag inte varit nervös förut för att föda barn...kan jag lova er att det börjar jag iaf bli nu! jag är rädd att det blir ett jätte stort barn för varje minut som gått över tiden...
Hade Ethél på fmc igår och hon lugnade mig med tröstande ord och gav mig ny ork och energi! Just nu är jag så himla trött och slut!
Det har verkligen varit underbart hela tiden,men nu börjar jag tröttna lite!
Är så svullen i ansiktet och händerna har gett upp för länge sen. Humöret är inte längre på topp och jag stannar hellre inne och deppar istället för att visa mig bland folk!
Ursäkta för min negativa sida ...lovar bli glad snart igen!!!


Tror det värsta är henriks semster bara rinner iväg och stressen över att inte ha han med oss längre än pappa dagarna i början gör mig ledsen. Sen gör det väl saken inte bättre av att flera av våra vänner har fått sina barn och har hunnit gosat i några veckor och gjort sitt (förslossning) redan...usch va jag är egoistisk nu känner jag,men jag vill också ha det gjort nu.
Två i föräldargruppen har hunnit haft barn i över en månad redan och här går man fortfarnade och inte har en aning om hur det känns! ...Egot Maria igen!!!!!
Ja ja keep going... Jag träffar han förhoppningsvis nästa vecka om de sätter igång mig. En litet tag om man tänker hela nio månader.
Nu ska jag hoppa i sängen så henke vaknar och kan roa mig och katterna lite:) yatsy är ju kul...:)

/Mia

7 kommentarer:

 1. Kära lilla Mia! jag vet precis hur du känner. Man är så otålig och rastlös och framförallt ivrig, på att få vända bladet och börja på nästa kapitel. Snart är eran lilla prins hos er, och det är ljuvligt, underbart och helt fantastiskt. Att dennna lilla anonyma plutt plötsligt ligger där i din famn och man frågar sig gång på gång, är han verkligen våran? Hur är det möjligt att något annat någonsin varit så älskvärt?
  Den som väntar på något gott, väntar ALLTID för länge. Stor kram till dig, jag tänker på dig ofta. Maria

  SvaraRadera
 2. Sara Eriksson30 juli 2010 07:47

  Ja det här med att gå över tiden var verkligen inte roligt! Nu har vi gått över 1v och 2dagar. Är rädd för att det blir minst en vecka till. Men det är bara att hålla ut! Idag var vi på samma ultraljud som ni ska på på tisdag. (Fast hoppas Liten kommit då så ni inte behöver :) Men det var skönt att se att allt stod rätt till! Och vem vet, plötsligt händer det =) sägs det, men jag vet inte. Jag känner absolut ingenting!
  Kämpa på! Snart har ni er älskling hos er! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Ooo snälla du.. styrkekramar sänder jag ditåt..
  Bebisen kommer nog men det måste kännas tungt att bara vänta. Hoppas han snart sätter fart och vill komma och hälsa på mamma och pappa.
  Vila massor och bara ta det lugnt nu!!
  ~marita~

  SvaraRadera
 4. Söta Fina Du!

  Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för att lugna dig.
  Du fick mig att gråta oxå....

  Svullen skriver du,det blir ju så.Du är lika vacker för det.Tänk på det!
  Men jag förstår ju hur du menar.

  Bebisen kommer ut det lovar jag dig,du är i goda händer när du är på plats.Du ska inte gå och vara rädd heller inget blir bättre av det.
  Visst det gör ont!
  Men va fasen det får vi ta för att få våra godingar här i Livet!

  Håll ut kära Du!
  Om du kan koppla av.Lägg dig då i soffan under en filt med en bra tidning i handen.
  Om du ser denna kommentar och är själv hemma.
  Så får du gärna ringa mig så kommer jag som en skållad råtta med typ Lantliv och lite godis.

  Det gör susen för en som väntar på det härligaste som finns.....

  Puss å Kram
  Fru H

  SvaraRadera
 5. MIa Vännen! Det finns bara en sak jag kan lova dig just nu och det är att han kommer! Jag förstår att väntan är evig och att trötthet och längtan tar vid. Men snart är han här och då kommer dessa dagar vara som bort blåsta! Försök att vila upp dig nu för om några dagar får du inte längre sova hela nätterna:) Vi hörs i morgon vännen! Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Tack alla för era jätte fina kommentarer!!!!!

  Ni gjorde mig mycket gladare....och jag hoppas vi får träffa en liten pojke snart!

  Ska vila mig så jag har energi att klara av det som väntar mig...laddar även med mycket choklad så jag håller mig på topp:)

  Har sett många bra filmer och jag läser mycket bra tidningar!!!! ...

  Är redo nu....hoppas bebis är det också....kom till mamma och pappa,vi längtar efter dig!!

  ....nu väntar ytterligare en spännande natt på oss..hoppas den blir i falun:)

  Kram till er alla

  SvaraRadera
 7. Skickar många stärkande tankar. Det är oerhört påfrestande att bara vänta och inte veta när. Ni är så oerhört nära nu.

  Stora kramar

  SvaraRadera