tisdag 13 juli 2010

Badrums målning!

Vilken hetta alltså!!!


Tror fler än jag tycker skulle vara lite skönt med några droppar regn. Stannar hellre innomhus än är ute faktiskt just nu. Fast på nätterna skulle jag vilja bo i garaget helst!Har just nu 29.9 grader i sovrummet med fläkten på och alla fönster öppna plus att persienerna är nerdragna. Helt värdelöst!Händer och fötter är svullna och tack o lov för foppa tofflor!!Det är tio dagar kvar till beräknad förlossning och jag har inte kännt nå större känningar än. Tycker magen fortafarande är väldigt högt uppe. Men livat i magen kan man lungt säga att det är,känns som han förösker sparka sig ut ibland.
Jag har inte hunnit känna någon störra oro eller rädsla heller..kankse för att jag inte vet nå bättre heller. Allt är iaf redo och klart för barn nu...
Bara väntans tider...Men dagarna går ändå,jag har fullt upp kan man säga...inget stoppar mig som vanligt!
Bland de senaste projekten som blev klart förra veckan...var ett litet badrum uppe som gud glömde kan man säga.
Förra husägaren måste ha handlat kakel på rea eller nåt och pusslat ihop vad han tycket såg lite coolt ut. Jag räknande till fyra olika färger på kaklet och sen det otroligt vackra röda golvet som matchade till det orangea på väggarna...mycket smakfullt!!

Jag tog saken i egna händer,för henke tyckte det var helt ok innan såklart. Lite häftgrund och lite vit akrylatfärg sen blev det såååååå bra!!!! Nu kankse vi kan lägga badrumsrenovering åt sidan en stund.


Säger det en gång till...tänk va lite vit färg kan göra:)

Självklart lite före och efter bilder som är det bästa av allt!

Cossie var med nästan hela tiden.....han är fortfarnde svart också:) Mammas lilla gosegris!!!!

/Mia

4 kommentarer:

 1. Så fint det blev! var ju inte precis så snyggt med många olika kakel.
  Bara tio dagar kvar..jisses så spännande.. är väskan packad? ;)
  Vår son föddes 8 dagar före beräknat så när värkarna började fick jag bråttom att packa sakerna vi sku ha med.
  Jag får lov att varava ner här för att bebis och jag ska må bra.
  Ha en fortsatt fin vecka!
  ~marita~

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig Maria! Det blir alltid så fint när du fixar och donar. Ser med spänning fram emot att få se er lilla kille, så se till att få ut honom snart!!:) Kramar sara

  SvaraRadera
 3. du kan du.. Ni har verkligen såå fint!!
  Ja sockerberoende har man ju blivit, men jag är jävligt envis så nu är det fasiken slut på det. Kan man gå upp över 40 (!!) kg kan man banne mig gå ner det oxå..Även om det kommer ta tid, men ner SKA jag!
  Nu har jag ju visserligen inte suttit på mitt arsel och ätit mig över 40 kg upp men, ja ändå! Lycka till med kommande förlossning. Väntar med spänning på att den lille vill titta ut snart! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  vill bara säga att jag älskar din blogg,ni har så mysigt hemma!! så duktigt och fixa och dona!! tänkte bara fråga dig vilken slags färg du använde för att måla golv väggar i badrummet?? har själv en liten toa som behöver frächas upp :)
  Lycka till med födseln!!!

  SvaraRadera