lördag 17 juli 2010

FrosseriDagarna går..men nu känns allt väldigt långsamt. Kankse för att längtan är så stor nu! Jag har börjar varva ner ordentligt...kankse för att svullnaden i händerna och fötterna är besvärlig ...sen är det väl värmen som gör en så slö.
Jag försöker sova ganska mycket nu och vila mig. Frossa i jordgubbar och choklad också. Ska ju försöka undvika det under amning med risk för röda utslag på lilla bebis rumpan!! Så det blir hårda tider framöver för mig som är totalt choklad tokig och älskar jordgubbar.
Har lyckats fått några egna i från planeteringen också som smakar utsökt!!

Idag lyxar jag till det med lite äkta vaniljglass också...sia´s....mumsigt!

Nu ska vi se på ytterligare en film och hoppas att det börjar spöregna snart så mysfaktorn stiger i taket....Jag bara älskar regn,har alltid gjort det också. Finns det nå mysigare?? lukten...ljudet Underbart!!!!
/Mia

1 kommentar:

 1. nu är det inte så långt kvar va?? :))
  Jag är oxå toookig i jordgubbar & jag har då vräkt i mig precis lika mycket som förut! Å min bebis har inte regerat det minsta.. Dock är det ju olika naturligtvis, men jag är lite mer så att jag testar och ser, funkar det så är det ju toppen, om inte- då vet man det.. Det är ju oftast ingen större skada skedd .
  Men det är jag det!! :)
  Lycka till, än en gång!
  KRAM

  SvaraRadera