tisdag 3 augusti 2010

Mina katter är mina skatter!!
Katterna är det som får mig att le varje dag nu.De är verkligen mina skatter.


De uppträder som mina livräddare varje dag och är otroligt keliga och mammiga. Imorse vaknade jag av att gucci låg på min kudde bakom mitt huvud och hade sitt huvud på mitt öra och sträckte fram sin tass på mitt nyckelben och kurra så högt att jag omöjligt kunde somna om.


Han blir så lycklig när man vaknar att han genast börja jama och dregla samtidigt och gosar nästan sönder en:)Cosmoz börjar alltid med att kliva upp på henkes sida och ställer sina 6 kilo på henkes mage...han borde veta vid det här laget att han inte får någon respons där kl 8 på morgonen...Men han brukar inte ge sig och står och tittar på mig och vrålar det högsta han kan och skulle jag bara öppna ögonen lite så vet han att jag är vaken och då är det kört.


När jag sedan går ner för trappen så rusar de vilt för våg runt mina ben och jag måste vara extra noga med att inte ramla eller råka kliva på dem.När vi går upp för trappen istället går alltid gucci före men brukar stanna var fjärde trappsteg undegfär och vända sig om titta till mig precis som han vet att det tar lite extra lång tid att gå upp för trapporna nuförtiden.


Ligger jag i soffan så har jag båda katterna över mig och runt mig och ja överallt:)


Cosmoz blick kan jag inte förklara nuförtiden...han kan stirra på mig hur länge som helst.
Jag är rädd att jag ska göra de besvikna när det flyttar in en ny boende här vilken dag som helst. Jag lovar att aldrig misunna dem lika mycket kärlek och tid.....måste försöka få det att gå ihop.Min dröm är att de ska acceptera han och skydda han liksom de skyddar mig. /Mia


7 kommentarer:

 1. Hej vännen.
  Vad fint du skriver om dina katter,älskar ochså mina katter och tänk vilken personlighet en katt kan ha,min ena katt dreglar och kurrar högt han med så man nästan inte kan sova fniss.
  Sen när han vill att man ska vakna så sträcker han fram tassen och liksom smeker kinden på mig hihi.
  Önskar dig en underbar dag
  många kramar erica

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker bild på dig!

  SvaraRadera
 3. Så lurviga och stora dina ketter är. ser så gulliga ut.
  Fin du är på bilden!
  ~marita~

  SvaraRadera
 4. Herregud så otroligt vacker du är!!

  SvaraRadera
 5. Ja,jag tycker oxå att du är väldigt vacker.
  :)

  Klart att de två fina fyrbenta känner att något stort är på gång att hända....

  Såklart kommer ta emot prinsen.
  :)

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 6. Klart de kommer att göra de, du ser ju redan hur de vaktar över dig och magen:)Och Maria, helt ärligt är du den vackraste gravida kvinna jag har sett! Nu är det inte långt kvar vännen!!!

  Kram Sara

  SvaraRadera
 7. Tusen Tack Snälla Ni...nu ler jag:) Blygsamt såklart eftersom jag inte själv tycker jag är säskilt vacker. Men tack igen!!!!

  Var så kul att vi fick med cosmoz på bilden och han kunde inte sluta titta på magen.
  /Pussar och kramar Mia

  SvaraRadera