söndag 27 juni 2010

Midsommar
Jag tackar för en trevlig midsommar helg tillsammans med goda vänner och mycket god mat!


På midsommarafton var vi en stund och tittade på midsommarfirande på holmen där det dansades och sjöng.Det var på grytnäs gammelgård när man var liten sist man upplevde nå sånt sist. De senaste åren vet jag att jag knappt har haft tid,vilket är synd!

Jag har kommit på hur mycket jag egentligen har jobbat de senaste åren. De roliga är att faktiskt kunna unna sig att ha tid för små saker som betyder nåt för en. Tid är så värdefullt!!!!


Henrik sa igår att den största skillnaden nu och innan jag blev gravid var att jag inte sover nå mer om dagarna längre:)...lite lustigt faktiskt för nu om nåt borde jag väl vara mer slut än nånsin. Men jag har varit så lycklig denna tid och mått så bra att jag knappt hunnit kännt efter om jag är trött eller inte. Även här tror jag att det var dags för mig att ta ett litet break från jobbet. På slutet gjorde man bara det man måste och jag var tvungen att ha ett inrutat mönster för att ens orka upp på mornarna.


Nuförtiden är jag uppe med tuppen och lägger mig ibland senare än va jag har gjort på länge.Tror tillochmed att jag har kunnat sett klart en film som börjat kl nio.


Har även hört att jag verkar gladare och mer possetiv nuförtiden också...det gör mig jätte glad!!!

Jag är så inställd på en ny förändring i mitt liv och den här tiden innan har gett mig chans att återhämta mig efter många års överansträngning.

Jag ser verkligen till att njuta av tiden nu:)/Mia

4 kommentarer:

 1. Tack själv för en härlig midsommar:-) Det va såå trevligt! Mumsig jordgubbstårta hade du gjort å;-) Vi ses snart igen! Kraaamis

  SvaraRadera
 2. det är du värd. det låter så underbart. och du är såå vacker som gravid!! (annars oxå såklart, men ja, du fattar! ;p )
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Kloka ord från fina Du!

  Snart är det verkligen dags att ta emot det lilla miraklet.Jag önskar er all Lycka.

  Tänker på dig i sommarvärmen.

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 4. Fint skrivet, härligt att du mår så bra.

  För mig blev det också en helvändning att vara gravid och bli mamma. Allt värderas om.

  Stor kram till dig

  SvaraRadera