onsdag 23 juni 2010

Ett vitt golv!

Vi var till Västerås för någon dag sedan och kika lite som vanligt. Som så många gånger förut så gjorde vi ett riktigt impulsköp. En vit sony 40 tums tv till vardagsrummet.


Det blev inte riktigt den jag hade velat haft då den var sista exemplaret plus lite dyrare...men den var hel vit. Den vi köpte nu var vit med svart ram.Men henke var som ett barn i godisaffären hela dagen...bra tänkte jag,vad ska jag passa på att deala med nu då:)


Jag har ju en dröm om att öppna upp ett fönster mellan vardagsrummet och matrummet för att delvis släppa in lite mer ljus,men även för att det är såååå himla fint!!!!


Vi får väl se hur det blir med det. Ligger ju mycket jobb bakom.


Ialla fall så kom tv:n upp på väggen efter vi hade fått för oss att flytta ut våran gamla stora tvhylla full i böcker och prynader.

Detta orskade bara en liten kaos hemma. Grejer överallt och mitt upp i det en stor otymplig bokhylla som inte fick plats. Men tv:n blev ju bra:)

Lite tomt och ovant bara på den väggen,men det ordnar sig.Nu öppnas nya dörrar!


Det slog mig plötsligt hur fint vårat vitlaserade golv skulle bli om vi täckmålade det vitt:)Det skulle kännas ljusare och större inne i vardagsrummet.
Det tog inte lång stund innan vi var på flügger igen och köpte golvfärg och penslar...här skulle minsann målas:)

Inte direkt egentligen,men så blev det ju såklart. Vi hjälptes åt och på ungefär två timmar var golven målade. Slut var jag,men glad och nöjd!!! Henrik med!!!

Har aldrig varit så skönt att få krypa ner i sängen nånsin. Men jag somnade väldigt lycklig iaf!!!

Synd att det tar sin lilla stund innan vi kan flytta in alla möbler igen...nu lever vi otroligt trångt och det är saker överallt minst sagt!!Men det är såååå värt det alla gånger!!
/Mia

2 kommentarer:

 1. Åhhh SPÄNNANDE!

  Hoppas på en bild en annan dag!
  :)

  Trevlig Midsommar.
  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har det. Golvet blir ju snyggt i vitt.
  trevlig midsommar!
  ~Marita~

  SvaraRadera