måndag 29 mars 2010

Tjockis mia!

Om tre dagar är det skärtorsdag och stressen kommer smygandes igen, liksom jag kände inför julen i år. Synd för jag älskar påsken nästan mer än jul. Jag ser det med andra ögon nu, kanske för att jag börjar känna mig mer eller mindre som en flodhäst:)

Jag har ökat stadigt i vikt och ryggen gör sig påmind om att jag snart är gravid i sjätte månaden. Har iof bara 6 veckor kvar att jobba och det känns mer än underbart just nu. Hoppas jag får vara pigg och orka göra mer än att bara klaga och vila då:) Har ju som sagt några projekt kvar att göra innan lilkillen kommer och flyttar in.


Något jag blivit nästan besatt av nuförtiden är allt som har med bakverk att göra...både att göra och att mumsa på. Viktväktarna känns låååångt borta just nu..liksom badsäsongen 2010. Hoppas det regnar hela sommaren,ha ha...nej nej... det missunnar jag ingen. Men jag tänker iallafall inte åka till någon badplats i år det kan jag lova..kankse under nattetid...ha ha


Jag tycker egentligen att gravida kvinnor är rikigt vackra...antar att man kankse inte alla gånger känner sig så vacker. Men jag njuter av den här tiden och av känslan att det finns något som växer i min mage:) Sparkarna blir kraftigare för varje vecka som går och min henke har kännt plutten sparka också....


Bjuder på lite bilder under olika veckor i graviditeten och för er som inte vill se halvnakna bilder på mig..håll för ögon !!

V.5v.8
v.14

v.17

v.20
v.22
Fortsättning följer.....
Nu ska jag lägga mig på soffan ett tag och slumra lite:) /Mia

4 kommentarer:

 1. oj vilken gosig bebbemage du har fått hihi måste vara jätte spännande =D.
  Och snart som du säger är påsken här,den ser jag jättemycket framemot för då kommer mina älskade föräldrar och hälsar på,inte ofta man träffar dom typ 2-3gånger om året.
  ta hand om dig och må så gott
  varm kram erica

  SvaraRadera
 2. Ahh, va fiiin du e tjejen!!! Det syns ju så bra på dig som e smal från början;-) Jag ser ju inte så där tydligt på mina kort tycker jag.. Tänk att man redan e i v.26.. Helt otroligt! Har varit såå yr i 2 dar, tror att det e för att bebisen har rört sig såå mycke så jag har varit illamående.. Ni kanske får bebis före oss, som sagt det vet man ju aldrig.. Förhoppningsvis är vi där samtidigt så Jimmy & Henke kan tälta utanför.. He he:-)

  SvaraRadera
 3. Vi syns i baracken sofie..hahaha....henke och jimmy får stanna på pappa campingen!!!vore skit roligt om vi kom in samtidigt då kan vi prata inredning ha ha!!!!

  SvaraRadera
 4. Du är så vacker lilla morran! skit i vikten och bara njut! jag saknar min kanonkula lite ibland faktiskt:)

  SvaraRadera