fredag 12 mars 2010

Karmstol

Häromdagen var henke och jag ut på en liten tripp till Ludvika. Jag måste erkänna att jag har nog bara passerat Ludvika en gång i hela mitt liv så det här kunde ju bli spännande. Vi hade i sikte att besöka åtminstone en butik som jag redan hade letat upp http://www.vitanovum.blogspot.com/


En mycket trevlig liten shabby chick butik som låg i en foajé till en gammal biograf sedan länge tillbaka. Hur mysigt som helst!


Butiken drivs av en mycket trevlig tjej som heter Karin. Jag hittade en annons på blocket på en karmstol som fanns hos henne. Föressten inte vilken karmstol som helst utan verkligen bland de finaste jag hade sett! Det fanns två, men tyvärr hade jag bara ekonomi för en. Sagt och gjort vi hittade dit utan större problem,ligger ganska centralt. Tror henke blev riktigt förtjust också:)


Har inte riktigt bestämt mig för var den ska stå någonstans,som vanligt med allt nytt jag köperGucci älskar att ligga och håra ner den iaf. Det är fuskfårpäls på sitsen och det har börjat bli mer vitt än grått!
Ludvika överaskade mig possetivt...en fin stad! Av det vi såg iaf!
Jag visste om en till butik som skulle ligga vid gammelgården och vi gjorde en chansning trots att jag visste att butiken inte hade öppet just denna dag. Vi hade sån tur att butiken under vitt och vackert hade öppet (kamin butik). Vi fick gå upp en trappa och kika lite ändå...:) för vilken otur vi hade haft om vi gått miste om en sån söt butik. Vi köpte en väldigt speciell sak till barnkammaren där!
Så det kan definitivt bli mer resor åt det hållet hädanefter.
/Mia

3 kommentarer:

 1. hallå gumman.
  kanon fin stol du har köpt,den kan du nästan ställa varsom helst men du kommer nog på en riktigt fin plats=)
  Önskar dig en riktigt skön helg.
  varm kram erica

  SvaraRadera
 2. Åhh vilken härlig utflykt:-)Superfin stol! Kollade på en jag också, hoppas man hittar nån lika fin sen nån gång.. Låter som att man kanske ska ta sig dit! Men vi lär väl få klart det mesta här hemma först innan vi köper på oss nåt;-) Ska ta & sälja lite skit på loppis i parken under påsk så kanske man får in nån krona där & köpa lite nytt för.. Va in på nya affären idag, mycket fint var det! Kram så hörs vi:-)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Såg att många länkat in till mig från denna blogg och belv nyfiken. Vad roligt att hitta din blogg! Verkligen fin! Vad roligt att ni var nöjda med stolen och att ni tyckte om både Ludvika och min butik. Ni är varmt välkomna tillbaka! Just nu pågår en liten bloggtävling på min blogg- välkommen att vara med och tävla!

  Ps) mina katter älskar också fuskfårpälsen. Tur att det finns dammsugare som man fluffa till den med jämna mellanrum. ;)

  Kram Karin

  SvaraRadera