måndag 22 mars 2010

Syslöjd

Ja då var det mer eller mindre vinter ute igen. Fortfarande väldigt vackert ute, men efter vårens påhälsning i lördags så vill nog ingen se snö nå mer. Hörde vi hade haft värmerekord i Avesta i lördags också! 12 grader. Underbart!
Jag fortsätter pyssla innomhus istället och glädjs åt lillpluttens sparkar i magen istället. Jag har föressten köpt en taklampa till matrummet nu äntligen. Har även sytt dit en kanal över sladden också. Helt otroligt! Första gången jag syr sen syslöjden i skolan tror jag.
Det var kankse inte så svårt att sy en rak söm rakt upp och ner, men det var en gammal symaksin och det tog sin tid att hitta alla funktioner.
Min lilla myshörna som kunde ha blivit rikigt fin med skrivbordslampa och dekoration har nu förvandlats till databord. Här sitter nu henke och kastar upp fötterna på skrivbordet och plattar till min fluffiga sitt kudde och dånar musik ur hötalarna som blivit dekoration i fönstret. Sen sladdsystemet som så fint kom på köpet. Ja ja...nu är iaf det stora klumpiga databordet borta från gamla datarummet, det är skönt! Sen har ju jag ju en fin utsikt när jag ska blogga:)
Vilka mörka bilder det blev..hoppas ni ser ändå. Solen är så underbar när den strålar in i sovrummet och alla passar på att ta del av den.
/Mia

4 kommentarer:

 1. Visst e det helt konstigt & helt underbart med sparkarna:-) Man tror knappt det e sant.. När Jimmy kände i lördags så var det nästan så jag blev chockad att skruttens sparkar va sååå starka!! Happy, happy, happy:-) Va duktig du e som har börjat sytt:-) Lampan blev ju bra! Kram så ses vi på torsdag:-)

  SvaraRadera
 2. kanonfina bilder du visar gumman,lampan har du köpt den på jotex?
  Har beställt en likadan fast till sovrummet hihi.
  Visst är det kul att sy när man äntligen börjat lära sig alla funktioner på symaskinen och man kan hålla sams hihi.
  ha en underbar dag och va rädd om dig
  varm kram erica

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack,lampan har jag köpt i falun på ljusgåvan. En jätte trevlig affär med allt möjligt i. Ha det så bra ni också.....kramar mia

  SvaraRadera
 4. Tack för din rara kommentar hos mig gumman,blir så glad när mina följare tar sig tid att skriva.
  Ja mamma berättade att hon hade varit på den affären men inte fattade jag vilken maria som hade hälsat till mig hahaah vadå nollkoll kockosboll ,så typiskt mig att vara förvirrad,ber om ursäkt men tack för din hälsning =D
  Idag blir det att bara vara hemma och städa och grejja för ute spöregnar det så att vara ute är inte att sträva efter.
  sköt om dig och må så gott
  varm kram erica

  SvaraRadera