lördag 20 mars 2010

En solig dag.Men vilket underbart väder!!!Tog cosmoz på en premiär tur ute häromdagen. Han blev mer än lycklig! Han gillar ju egentligen inte att blöta ner sig och gå på snö..men är man envis och nyfiken så lyckas man med allt!Emmelanåt blev han rädd för att sjunka ner i snön och då såg man hur han siktade in sig på mig och började se nervös ut. I det stora hela gick det bra iaf.Han älskar att vara ute och det gör ont i mig att han inte kan vara det på heltid. Jag vågar inte riskera att förlora mina små hjärtan för tåget eller vägen brevid.

Jag passade på att ta mig en njutare i solen jag också:P Ett gott äpple och en ny allt om trägård.Mysigt värre! Nu hade jag chansen att drömma mig bort igen Hoppas snön smälter bort snart!
/Mia

2 kommentarer:

 1. förstår din oro, har det likadant med mina katter,dom får endast vara ute med mig i koppel trots att vi bor på landet med en jättestor tomt men rädslan att dom ska springa bort eller bli påkörda är för stor så jag tar hellre det säkra före det osäkra.
  Hoppas allt är bra med dig och lilla bebbe magen?
  sköt om dig
  varma kramar erica

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Jaa, visst e det underbart med sooool:-) Nu får riktiga våren vara här snart & snön borta!! För när våren har varit här & försommaren kommit då e det inte långt kvar för nån av oss..;-) Hi hi!! Kramen

  SvaraRadera