lördag 11 juli 2009

gröna magasinet

Vill ge cred till vår antikbod (magasin) här i avesta.Finns lite gott och blandat där inne. Jag tyckte det var en bra dag att åka dit på när det ändå bara ska regna. Nog för att jag inte fick med mig nåt hem idag, men jag fick span på en gammal komod som man lätt kunde måla vit (såklart)... har ju planer att göra om badrummet.

Sen finns det ju både möbler, porslin och annat.

Öppen tider:
onsdagar 13:00-18:00
lördagar 10:00-14:00

Pias returtjänst har även mycket gamla möbler som man kan rusta upp lite. Har ju flyttat sin butik till prästgatan 33 Avesta.

Jag har köpt ett gammalt gustavianskt bord där som jag har gjort lite med. Mahogny blev vitt och sen snirklade vi på en schablon också...blev faktisk väldigt nöjd. Hittade även två unika stolar till som jag faktiskt inte målade om.De är gråa och sen tog jag bort gammal dyna och klädde i med vitt stolsöverdrag från Countryhouse (nordanby gård)...mitt älsklingsställe.
Jag fyndade även en gammal skolbänk som är urmysig som hamnade under penseln och blev vit och fin.Tänk va lite vit målarfärg gör så mycket!!!!!! loooove it!
































Sen köpte jag ett litet slagbord som jag också målade och klistrade dit en schablon på... schablonerna kommer från countryhouse i västerås. Ett utav mina absoluta favorit ställen att handla på. Ligger i västerås och från avesta sett mellan andra och tredje rondellen när man kommer in i västerås.Där på höger sida ser man ett rosa slott....för att komma dit måste du svänga höger i andra rondellen och sen ta andra höger för att sedan köra rakt på tills du kommer till parkeringen.

http://www.countryhouse.nu/

2 kommentarer:

  1. Hej lilla Morran! kul att du startat en blogg, dessutom är du duktig på att skriva. ska länka dig bums! klart du ska komma när småaporna har anlänt. Kram! Maria N

    SvaraRadera
  2. Heey, ditt bord blev jättefint efter att du hade målat om det. Jag gillade även texten, men vart hittade du den? Skulle vilja ha en på vår säng nämligen^^
    Kraam* Cicci

    SvaraRadera