torsdag 30 september 2010

Mammas lillpojke






Se där ja...jag fick lite tid över såhär en torsdagskväll framför idol:)



Det har varit en vecka med del sömnlösa nätter,skrikiga dagar och väldigt jobbiga stunder.Men jag ser äntligen en lösning...får man vara glad för något som kanske inte är så bra...så är jag faktiskt det!



Ludvig har visat tydliga tecken på att han har det besvärligt...som mamma känns det hemskt att bara se på hur det trappas upp och blir värre utan kunna hjälpa honom. Jag har förstått att något måste vara fel pga av att han gör som han gör.... knölar hela nätterna och dagarna...Han fäktas med ben och armar,spjärnar imot och är långt ifrån lugn och avslappnad. Han lyckas slå bort nappen var tredje minut och skriker mer och högre än nånsin....vill inte ta bröstet alltid och går inte att trösta längre med varken napp eller fingret.








Jag har tänkt kolik hela tiden.....



Jag har varit väldigt ledsen och tappat balansen helt fullständigt.Det har varit skönt att ge honom ersättning de värsta stunderna han har varit hysterisk då han lugnat ner sig...tills typ en stund senare då han tydligt har blivit värre.




Han har sedan drygt en månad haft hormonprickar i ansiktet som blivit blev mer och mer...en dag var han alldeles rödprickig i hela huvudet och ansiktet..helt knottrig och skorvig. Nu var det verkligen synligt att han inte mådde nå bra. De visade sig vara eksem....och troligtvis är han komjölksprotein allergiker...






Jag har haft på känn hela tiden...introducerade därför mjölkfria produkter i min kost för nån vecka sen..och nu med facit i handen förstår jag varför han bara blev värre varje gång jag gav honom ersättning.


Nu kör jag en mjölkfri diet i två veckor för att sedan utvärdera hos bvc om det kan vara så att han är allergisk eller inte.



Jag är glad för jag tycker redan att jag kan se lite skillnad..Det finns hopp!!!



/Mia





5 kommentarer:

  1. Ahhh, gud så skönt för er om det blir rätsida på det där nu gumman:-) Han ser såååå lycklig ut på sista kortena gullplutten. Ser fram emot & gosa med han snart!! Och snart åker han på en riktig blötpuss mitt på mun från mig;-) He he!!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Men stackars liten!
    Hoppas ni får rätsida på det nu så lillkillen blir bättre!!!

    Skickar en stor kram från oss alla! <3

    SvaraRadera
  3. Han är så söt lilla Ludvig:) Hoppas vi kan sammanstråla i morgon så jag får gosa lite med honom! Sen ska du veta att du är en jätte bra mamma, Mia...Du ska se att det ordnar sig nu! Många kramar

    SvaraRadera
  4. hej vännen!
    Stackare usch va jobbigt du har det, hoppas att problemet löser sig =(
    Sänder dig stora varma kramar och önskar dig en skön helg.
    erica

    SvaraRadera
  5. Älskade lilla du.
    Åhhh vad det knyter sig i magen på mig.....

    Det är ingen syn att se sitt barn må dåligt och sen inte veta vad problemet är.
    Som sagt nu ska du se att det kommer bli bättre.Jag ser hur han njuter på bilden med enormt leende.

    Stor styrkekram från mig.
    ( vi har pratat om att komma å hälsa på er så vi hoppas på det när allt lugnat sig lite för er )

    Kram igen.
    Linda

    SvaraRadera