fredag 10 september 2010

knubbisen!!
Idag fick vigge en grymt snygg mössa av Sara:) Den kommer bäras av en mycket stolt liten grabb!!Grabben som för övrigt växer och fyller på sina söta dubbelhakor väger 4250g och har blivit 55,5 cm lång! Han kan följa med i blicken om man lyckas få hans uppmärksamhet och han ler stort om man gör sig rikigt lustig(henke tycker jag både är för högljud och bara för löjlig)...men jag vet en liten grabb som faktiskt tycker det är ganska kul.


Bekymmersrynkorna kommer defenitivt från henke:)Kanske finns en anledning att Ludvig gör mongo minen när han tittar på pappa.. he he!!

Ibland har jag bara för kul när jag ser va den lille kan åstadkomma för roliga och konstiga miner! Tycker bara det är synd om han att lyckas få in såna klockrena högerkrokar på sig själv i ansiktet,han ser lika förvånad ut varenda gång!

Man kan ju inte få nog av att knäppa hundratals bilder som nästan alla ser likdana ut också! Som ni ser har han fått lite hormonprickar stackarn. Men han mår lika fint för de ju!

Amningen börjar gå skapligt...men äter fortfarande ibumentin konstant. Har även börjat med miniform droppar plus sempersmagdroppar pga av hans gaser i magen. Jag tycker det funkar bra på han. Han är svårrapad och nu går det även lättare vilket känns bra. Han sover väl hyfsat på nätterna...det är oftast gaserna som gör att han knölar mest. Äter väl annars 2-3 ggr /natt....och typ hela dagarna:) han är glupsk som sin far ha ha

/Mia

3 kommentarer:

 1. Åhh lilla gullungen:-) Nu blir Nelly avis, vilken snygg mössa han har fått!!! Vi ses i helgen:-) Kramis

  SvaraRadera
 2. Han är verkligen underbart söt! fin mössa, vet du vart den är köpt?

  SvaraRadera
 3. Livet med barn bjuder på många skratt.....

  :)

  Ha en fin Lördag.
  Kram
  Linda

  SvaraRadera