tisdag 2 februari 2010

Fynd!

Har varit iväg på några små utflykter igen. Det blev bla åsby handelsträgård som alltid är lika trevlig att besöka. På vägen stannade vi i norberg hos "hemma hos alice"...en mysig liten butik med massa shabby chic.

Här fyndade vi en super fin hylla. Exakt en sån som vi hade tänkt oss i badrummet faktiskt. Vet inte om jag ska måla om den bara. Den är lite mot pärlemor/grå. Jag älskar den färgen,men henke tror inte det passar i sig mot all den vita inredningen vi har nu.Skönt med lite hyllor på väggarna. Fick iden om att flytta ner ett skåp från ovanvåningen också som jag har lagt in handdukarna i. Nu är det egentligen bara golv kvar. Varför får jag en känsla av att det kommer bli ogjort?Igår vann vi en tradera auktion...en snygg toalettpappares hållare för bara typ 80 kr. Den kommer från miljögården. Just nu hänger rullen på elementet...inte lika snyggt!Sen har jag faktiskt köpt duschdraperiet också. Det fina men dyra som jag nämt tidigare. Det räckte iaf:p...Sen har jag äntligen duschat också:) Färgen satt kvar än så länge!!!!

Måste göra något åt kalkavlavgringen som gärna sätter sig på nedre delen av draperiet. Såg på rent hus förut och i ett avsnitt så gjorde de någon blandning,tror med vatten och ättika...som de sprutade på draperiet som gör att det inte bli gult och fult nertill.

/Mia

1 kommentar:

  1. Ni har så fint hemma att jag blir alldeles sjuk av att se på bilderna :)
    Hoppas att allt är kanon med er! kram

    SvaraRadera