onsdag 17 februari 2010

vårkänslor!!

Har sett solen tre dagar på rad nu och det väcker så mycket vårkänslor i mig. När sen det droppar från taket eller att fåglarna kvittrar nästan pirrar det i magen på mig. Jag bara älskar våren!!


Jag längtar tills att få komma ut i trägården och greja. Jag planerar att plantera mycket i sommar. Iaf några tujor framför altantrappan på baksidan..det tror jag blir jätte bra. Sen måste jag ta tag i "landet" och ev sätta lite potatis. Definitivt jordgubbar.

Vi klippte ju ner våran syren häck i höstas och nu måste jag fylla ut lite runt portalen ,helst med något grönt. Först hade jag tänkt mig klätter rosor men tror det blir lite glest mot den tjocka syren häcken. Har ju också kaprifolen som växer på insidan av portalen.

Ska ta och väcka upp mina pelargoner till helgen och plantera om dom. Har även två hortensior som jag även klippte ner och övervintrade,få se om jag kan få liv i dom igen...mycket intresant!

Sen har en utav mina orkideér blommat om och slagit ut...blir lika glad varje gång. Detta är en billig variant från ikea tror jag. Den enda som faktiskt slår ut år efter år. Har även några stycken andra, bla vita..... som inte vill slå ut nå. Kanske en svårare sort? Jag tycker orkideér är lite svåra faktiskt,men dock så otroligt vackra!!!

Fick tre underbart vackra röda rosor av min min kära make på alla hjärtans dag samt ett väldigt rörande kort till. Även en ask med röda geléhjärtan....

Snart firar vi våran ett års dag tillsammans...

Jag blir så lycklig bara av tanken på att få spendera resten av mitt liv med denna underbara man.

Få se om vi åker iväg på en romantisk hemlig resa på årsdagen...det vore iaf väldigt underbart.

/Mia

1 kommentar:

  1. He he, pirrar i magen:-) Skön känsla!!! Romantisk resa lät myyyysigt!!! Kraaaaam

    SvaraRadera