måndag 25 januari 2010

Husvärdering.

Idag ska vi värdera upp huset. Det kommer bli spännande.Vi tycker själva att vi har gjort mycket förbättringar. Bytt panna,bytt tak,slipat golven,elementen,altanen,vitvaror och lite annat smått. Som sagt det blir spännande!

Vi köpte huset 2006 för 540 000 kr.Billigt för ett ett hus på 125 kvadrat bo yta plus källare. Billagt blev det förstås pga av tåget och jag vet en del skambud som lades samt ogillades. Men vi var med i budgivning ett litet tag...väldigt nervösa dagar!

Banken har värderat huset utan att ens ha sett det och nu hoppas vi på att få en riktig värdering.Vi har ju dock inte tänk sluta renovera huset och det finns mycket som skulle kunna göra sitt. Det får helt enkelt ta sin tid! .....oj det lät inte som mina ord,måste ha blivit henkealiserad!Jag har iaf börjat plocka in lite saker i det "nya" badrummet nu. Jag har även hittat ett super fint draperi som kostade lite väl mycket för ett draperi...500 spänn! Sen kankse vi måste ha två stycken också dessutom!! Men ack så fint!Det var både tyg och plast och vitt ofc.Vi har inte haft så bråttom med draperiet för vi får inte duscha förrän på fredag. Så gissa om vi stinker apa båda två...:P ha ha....tur att vi har ett jobb att gå till iaf där det finns duschar att tillgå.Ska titta på lite golvfärg också. Skulle tycka det vara lite små kul att göra ett schack mönster i vitt och grått. Vet inte hur svårt det kan vara bara...någon som vet?

/Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar