onsdag 12 maj 2010

Fikastund!

En ledig dag i det här fina vädret gör mig så glad!Jag vaknade tidigt också så jag har haft mycket tid för mig själv och hunnit massor. Nu har jag precis satt mig för en välförtjänt fika paus:)Till kaffet idag har jag Mias egna kolakakor...eller ja hela kakburken faktiskt:)

koffeinfritt kaffe från våran fiffiga automat..mycket gott!Kola kakor....... i burk köpt från

http://www.countryhouse.nu/
...locköverdraget likaså!

Har tagit mig en runda ute på gården med cosmoz o koppel idag. Klippt ner lite buskar och varit på rosorna och beskärt lite. Jag vet inte längre om det finns hopp för dom. Måste ha tagit stryk av den hårda vintern.Vi får se.


Mina rabatter åker iaf bort nu tyvärr när vi ska dränera om huset..men jag har lovat mig själv att verkligen ta chansen att göra fint efteråt. Jag älskar stenar och trägårdar med små oaser. Ska göra en liten gång med stenar runt huset och även lägga en liten uteplats mitt i trägården med lite växter omkring.

Jag vet bara att det är drygt att lägga sten,är ju så mycket jobb innan allt är klart! Men det är ju så värt det tycker jag! Måste få lite gräv och bärhjälp av min älskling bara.

Sen ska jag försöka bygga en grind till rosbågen och plantera antingen honungsros eller annan klätterväxt...vet inte va som är bäst. Vill ju att det ska växa runt bågen och det ska bli ganska tätt!

Bild lånad från drömhem och trägård

/Mia

2 kommentarer:

  1. Vilken fin rosportal! Det vore något att ha i trädgården det =)

    SvaraRadera
  2. Du har gröna fingrar Mia, önskar jag oxå kunde det där med växter och blommor.
    Hoppas du och lilleman mår bra och att du hittade nåt att behålla i "fyndlådan" kram

    SvaraRadera