tisdag 18 maj 2010

Äntligen!!

Med ett väder utan dess like och med ett topphumör har jag inlett denna härliga "lediga" tid med!


Det känns självklart lite konstigt och man inser ju att snart ska allt bli verkligt!


Jag har därför sett de här sista två månaderna lite som min sista fria tid av mitt liv,vilket iof är lite sant också. Ibland känner jag mig stressad över allt jag skulle vilja hinna göra innan plutten kommer.

Jag börjar dock inse att jag måste försöka se förbi min långa "att göra" lista och hinna ta hand om mig i första hand. Vila Vila Vila....

Jag vet inte om det är bra att jag ändå ställer in mig på att mitt liv aldrig blir som förr ...samtidigt som jag längtar efter denna enorma omställning och hoppas att att jag om några månader kan fortsätta med allt jag tycker är roligt igen!

Henrik fick mig inse en sak igår (jag vet att du kommer att läsa det här också)...det gör inget ,det är bra!

Jag har väldigt många stora.. ibland ouppnåliga drömmar. Jag vill drömma och jag vill göra allt utav dom..helst samtigt ,nu på en gång...oavsett hur mycket det kostar,hur läget ser ut och hur lite än henrik vill det!

Jag är orolig över att jag hinner glömma bort va jag ska göra eller bara hinner tappa lusten till det om jag väntar en stund och tänker jag tar det sen. Sen finns inte för mig!

Medans tiden har gått och min mage har vuxit så har jag inte riktigt tagit hänsyn till va jag kan och inte kan göra längre. Det gnor saker i mitt huvud ändå ..och nu när min havandeskap satt igång startade på nå vis startskottet för allt det jag måste hinna göra.


Utan minsta tanke på vad "folk" skulle säga om jag klättar på en hög stege och målade huset....höggravid och klumpig...med hink i ena handen och pensel i den andra...livsfarligt, om inte annat för det liv jag bär ansvar över, i min mage.


Han fick mig att inse det igår.Jag måste tagga ner lite ..åtminstone nu när jag är gravid...!

Jag kommer inte klara av att bara sitta i soffan hela dagarna och inte göra någonting,sån är inte jag. Men jag får försöka se vad som är viktigt och vad som faktiskt kan vänta... det jag orkar och det som är bäst för både mig och bäbis!

En liten bäbismage bild:)

Vi har precis gått in i vecka 30 och vi mår alldeles utmärkt!

Sen måste jag visa va lilla gucci hade hittat på häromdagen. Det var så sött att jag va tvungen att ta en bild först och sen bära ur honom....i vagnen och vaggan får de inte ligga håra ner!!

!/Mia

2 kommentarer:

 1. Hej!!
  Gud vad tiden går fort, snart är ju bäbisen här :).

  Javisst tagga ner i all ära och vila när kroppen säger ifrån. Men förutom det så tycker jag att man visst kan hålla sig sysselsatt. Har man en problemfri graviditet och man känner att man orkar, så varför inte :).
  Till stor del handlar ju slutet av graviditeten om att "boa" in sig. Där gör både människor och djur :).

  Så måla på du, men kanske inte från en stege (inte heller med annat än vattenlöslig färg) ;-D

  Kram Kram!

  SvaraRadera
 2. Lilla du.

  Alltså,jag är precis lika.
  Vill göra ALLT och Nu!

  Men med åldern har jag lärt mig,det finns kvar.Det som betyder mest är familjen och hälsan.Ett friskt och långt liv MED hela Familjen är sååå mycket MER värt än ett perfekt hem.

  Försök njut av sommaren och av magen,du kommer sakna den sen.
  Sen ska du veta att du kan måla och renovera sen oxå när bebisen kommit.

  Bra va?
  Men njut av Livet och det som väntar.För det som väntar är HELT fantastiskt och i detta skrivande gråter jag.
  För en bebis är det BÄSTA Ni kan få.
  :))

  Hoppas jag fått dig att tänka till.
  Stor kram till Er båda.
  Fru H.

  SvaraRadera