söndag 18 april 2010

Varning för negativitet!

Sorry för dålig uppdatering. Kan inte mer än säga att denna månad har varit mer stressande än nån annan just nu.Vi är lika glada som alla andra att våren äntligen har kommit för att stanna och smält bort all eländig snö. Vi är dock väldigt uppgivna nu istället för våran källare har varit vattenfylld i snart två veckor. Vi har slitit med fyllda hinkar och moppat till oss blåsor i händerna. Det värsta med allt är att de verkar inte finnas någon ände heller på´t. Tjälen har väl inte släppt helt än och det sipprar in mer vatten än nånsin.Vi tömmer säkert 50 liter var tredje timme. Nu planerar vi iaf att så fort som möjligt dränera om. När tid finnes samt hjälp kan fås. Hatar verkligen våran källare nu!!!


Mitt upp i allt så blev våran Cosmoz sjuk och började kissa i sängen (vilket han aldrig har gjort tidigare) ..han såg mycket besvärad ut och kunde inte sluta fixare sig vid att kissa,slicka,kissa osv

Det blev en akut tid uppe i falun på djursjukhuset en fredagseftermiddag. Det kunde inte konstateras någon risk för urin sten eller något mer allvarligt än uvi,som tur är! Han har nu ätit penecillin i snart tio dagar och börjar bli sig lik igen förutom att han har gått ner i vikt. Lillplutten!För övrigt så tror jag nästan alla jag känner inklusive mig själv är födda i april vilket innebär många kalas och två 30 års kalas. Jag har bakat och bakat och kastat plåt efter plåt..jag jobbar inte så bra under stress har jag märkt. Men kalastårta med maräng eller "pinoccio tårta" har jag iallafall lyckas med. Min absoluta favorit!!

April är endå en bra månad att fylla i tycker jag. Det är så mysigt när man vet att våren är på väg.
En riktigt vacker sommar bukett av min kära bror...
/Mia

3 kommentarer:

 1. men lilla gumman, stackars er hoppas allt löser sig med källaren,men tänk så här....tänk vilken fin tvättstuga du kan göra i ordning där nere när det är färdig-dränerat;)
  Du är precis som jag jobbar riktigt dåligt under stress och hur många gåner har inte gardiner farit ned eller dom färdigbakta bullarna åkt i soporna haha men trots de så har vi även hög tolerans när det gäller vissa saker annars skulle vi inte vara där vi är idag =)
  ta nu hand om dig och stressa inte ihjäl dig.
  många varma kramar erica

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte oxå skriva....

  Men lilla gumman.
  Jäkligt drygt med källaren,men det ordnar sig.

  HA en fortsatt fin kväll.

  Kram
  Kusinens Fru.
  :)

  SvaraRadera
 3. Hej kusinen! Nu har jag hittat till din blogg också:) va fint ni har det hemma, måste komma o titta snart! Va kul det var att träffas allihoppa i lördags!

  Ha det bra o hoppas det ordnar sig med källaren!

  Kram Jonna

  SvaraRadera