fredag 23 april 2010

En tidig lördagsmorgon!

Det är så värdefullt för mig att vakna tidigt en morgon. Jag har tagit bort mina persienner i sovrummet för att jag ska få vakna till ljuset. Jag blir så mycket gladare och genast mycket piggare än om en väckarklocka ringer eller om jag sover för länge.

Idag vaknade jag kl 06 och solen sken rakt in i sovrummet...Jag hade garanterat gissat på att klockan var minst 09...nu hade jag min egna morgonstund....det slår mycket!

Jag kokade min lite sun te och drack ur mina nya te koppar som jag fick i present av min syster igår. Dom är så underbart fina och kommer från hemtex á 49:- stDet fanns även i blått och det funderar jag också på att köpa ..jag är så otroligt duktig på att samla porslin:) kan aldrig få för mycket!


De blå skulle ju smälta in lite fint med en annan samling jag har och det är serien från åhléns "Karin"


Ökade på min samling med några koppar till som jag fick i present av Göran & Eva,tack snälla!
Vi planerar att åka på en liten utflykt till västerås idag jag och Henrik. Det ska bli så underbart!Vi ska bara ha det bra och unna oss en heldag tillsammans. Vi firar förstås också att det är så gott som snustorrt i källaren:) wieee
Vi älskar västerås båda två och har våra favorit platser vi alltid besöker när vi reser dit. Hoppas vi kan hitta något fint till lilla plutten i magen också:)
Nu har vi ialla fall bestämt att vi måste börja med barnrummet och det gör mig jätte glad att vi kan koncentrera oss på det. Har pysslat lite där inne iaf och ser fram emot att att få göra klart allt!
Blir nog en varm och härlig dag idag....så njut och ha det skönt...det ska jag!/Mia

1 kommentar:

  1. Oja, njutit har vi gjort! Ätit både lunch & middag ute i solen:-) Wiiiiii!! Hoppas ni hade en trevlig dag:-) Kramis

    SvaraRadera